Les Corts vs Femení 2-0

20161029_153353_resized.jpgEl femení jugava a Barcelona contra Les Corts, en un partit que va acabar amb el resultat enganyós de 2 a 0 en contra, tot i que mai es mereixien perdre el partit. La primera part es va jugar de tu a tu, on les de les Corts van disposar d’algunes ocasions, més per errades del Mataró que pel seu joc, fruit de això i en dos errors de marcatge en defensa van venir els 2 únics gols del partit, i amb alguna ocasió del Mataró, es va arribar a la mitja part.

La segona part va ser una altra història on el Mataró va portar el pes del partit i en dues ocasions d’1 contra 1 de Nerea, mes un llançament al pal de Roca, i un fort xut de Marina que va aturar increïblement la portera local, no va haver manera de forada la porteria local.
Val a dir que les noies del Mataró o van donar tot, Nedder la portera va llençar al equip al contraatac en varies ocasions, però la mala sort persegueix aquest equip que mereix molt més del que està reben desgraciadament, però que si es continua treballant aviat es veuran els resultats!!. Moltes felicitats a les noies que a pesar de no tenir la recompensa que mereixen no baixen mai la guàrdia i donant tot fins al final. Enhorabona noies!!, a seguir treballant!!.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: