EMPAT DEL SENIOR A

El CFS Ciutat de Mataró dirigit per Joan Serra va patir aquest cap de setmana un empat a l’Eusebi Millan amb regust de derrota, ja que tot i fent una primera part quasi perfecte va veure com amb 10 minuts de la segona el Sagarra anava escurçant distancies en el marcador amb el Joc de porter jugador.
Com hem dit la primera part va ser d’allò més bona i prova d’això va ser que en 3 minuts els grocs i negres van marcar 2 gols posant el 2-0 al marcador, 2 minuts després els del Sagarra marcaven el 2-1 en una errada dels mataronins.
Els del Ciutat seguien tenint ocasions i angoixaven amb una defensa alta als de vermell i en 3 accions posava el 5-1 amb el que s’arribaria al final de la primera part.
A la segona els visitants van sortir per totes i des del primer minut van sortir al camp amb el porter jugador que al principi no va causar molts problemes als mataronins.
El 5-2 va arribar després d’una contra on hi havia una falta prèvia i després d’un misto de l’ala visitant que va acabar dintre de la porteria. Tot i el gol els mataronins es van refer i van marcar 2 gols més deixant el 7-2 amb el que semblava que seria un dia rodó pels grocs i negres, no molt lluny d’això, els visitants van poder lligar unes quantes jugades amb el porter jugador i es van posar 7-6 a falta de 1:30 la dinàmica dels visitants era molt positiva, hi ha falta de 30 segons i malgrat les diferents ocasions tingudes pels maresmencs van aconseguir l’empat que deixava esmes els mataronins.
Partit amb el qual hem d’aprendre que fins que el sac no està ben lligat….
La primera part ens a d’ensenyar el camí a seguir, ànims!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: