Palamos vs Cadet Lluis 5-1

WhatsApp Image 2016-10-30 at 00.31.39.jpegSegona derrota de la temporada dels nostres nois aquest matí a una de les pistes més difícils de la lliga, a Palamos, per 5 gols a 1. El partit va començar amb un Mataró ben plantat al terreny de joc, on ràpidament va estar a punt d’obrir al marcador entre Roig i Aleix que el porter va fer mans fora l’àrea i la falta Roig la va enviar al pal en la primera oportunitat de partit.

Els mataronins estaven molt còmodes al camp, tenint la pilota i buscant oportunitats, però una falta a favor no xiulada a la banda l’àrbitre va deixar jugar i amb un fort xut el Palamós va fer el primer gol del partit.

L’equip sabia que no tenia que baixar els braços com diumenge passat, i van seguir igual però una jugada quasi idèntica amb rebot inclòs Ernest no va poder fer res perquè els locals posessin el 2-0 en el marcador. L’equip va començar a pressionar mes a dalt i veien com els locals no sabien que fer amb la pilota, només sabien buscar en llarg i recuperàvem la pilota fàcil i ràpid. A falta de pocs minuts per arribar al descans Ferran, amb ajuda del porter local, va posar un meritori 2-1. Els nostres jugadors van tenir oportunitats de fer el segon gol però la falta de punteria va deixar el partit amb aquest resultat al descans.

A l’inici de la segona part va ser els moment més difícil de partit dels mataronins, van sortir freds i els locals van pressionar molt a dalt i van tenir 3-4 ocasions claríssimes de gol que no van ser gràcies als pals i l’Ernest. A la cinquena l’equip local va posar el 3-1 al marcador. Després d’aquest gol van baixar la intensitat i es va veure un bon futbol sala per part dels mataronins en busca del 3-2 i tornar a estar al partit. L’equip va tenir moltes i moltes ocasions, però no les vam saber aprofitar i en una contra a falta de 8 minuts per acabar van fer el 4-1 que deixava pràcticament el partit molt complicat. Un parell de minuts després amb l’equip ja amb enfonsat del gol els locals van aprofitar-ho i posar el 5-1. Temps mort i quedàvem 5 minuts per acabar el partit, tenien que tornar a ser l’equip que havien sigut durant tot el partit, i aquests últims minuts van ser dels nostres que vam veure com vam errar ocasions i l’àrbitre, bastant discret, anul·lava un gol legal i va finalitzar el partit.

Partit on es treu moltes reaccions positives, sobretot en l’actitud de tots els jugador on van demostrar que poden lluitar amb els equips de la part alta, i que la línia de treball està sent la correcta. Gràcies als pares pel cop de mà que sempre fan des de allà dalt!

De la grada al camp SOM UN! 1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Ernest, Alex, Bernat, Ivan, Roig, Ferran(1), Erik, Aleix.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: