Dura derrota de l’infantil a Badalona

WhatsApp Image 2016-10-30 at 16.42.00.jpegL’infantil ha rebut un pal molt dur en perdre, a domicili, per 17-0. El resultat es d’escàndol, i ja la primera part acabava 6-0.  Els groc i negre venien de deixar una molt bona imatge diumenge passat davant al Rubi a casa i encaraven avui el partit amb molta confiança. En cap moment han aconseguit esta còmodes amb la pilota i s’han topat amb un equip molt treballat a pilota aturada i en finalitzacions de 2 contra 1, entrant per bandes, parets, i pilotes al segon pal, etc… Un partit per corregir errors i no desanimar-se encara que els resultats no acompanyin, seguir treballant ja que encara se li pot treure suc aquest equip.
Molts ànims hi ha seguir endavant!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: