Cadet Marc vs Cardedeu 4-6

20161030_101426.jpgQuart partit del Cadet «A» davant el Cardedeu, on ens volíem refer del resultat del partit anterior. Però les coses es van començar a tòrcer quan a una hora de la convocatòria apareixen les baixes de Sergi i Guillem.
L’equip va sortir motivat i convençut de què podíem fer les coses bé, i les primeres ocasions van començar arribar. El porter visitant molt encertat va aturar tot el que li xutaven. El Cardedeu amb una defensa a mitja pista va tancar bé els espais i va sortir al contraatac mostrant les carències que té l’equip a l’esquena i en el balanç defensiu. 0-2 en un tancar i obrir d’ulls. L’equip ho va seguir intentant però el primer gol només va poder arribar gràcies a una sèrie de rebots. 1-2, i l’alegria va durar poc, ja que en la següent contra van de nou mantenir l’avantatge de dos gols. L’equip tenia un mal partit en l’àmbit defensiu, però en l’àmbit ofensiu tenia la pilota, creava ocasions i portava el pes del partit. Marín va fer el 2-3 després d’uns bons ataca, i hauria d’haver arribat l’empat abans de la mitja part però la fortuna no va estar de part nostre.
A la represa la dinàmica no va canviar, sinó que es va accentuar. A les baixes de Sergi i Guillem es va sumar la de Raül, i el físic començava a pesar. Les decisions no eren encertades i cada contra era un punyal. Així ens va fer el 2-4. Tot i així l’equip va lluitar, no va parar d’intentar remuntar el partit i Oriol Roy va fer el 3-4. Quedaven més de 10 minuts per remuntar. Els nostres van començar a tenir moltes oportunitats però no les aprofitàvem. I com que qui perdona ho acaba pagant, el Cardedeu ho va aprofitar per, mitjançant un error en una barrera i una mala sortida d’Ernest, fer dos gols. Les forces es van acabar, i no serà perquè la nostra afició deixés d’animar (novament va estar de 10), però amb només dos canvis, i el marcador sempre en contra, va ser impossible.
Partit on ens han tornat a mostrar les carències que tenim en defensa, i on van tenir dos rivals, el Cardedeu i nosaltres mateixos. Les presses de jugar amb el marcador en contra, ens van restar en el joc, que de ben segur que poden fer molt millor els nostres jugadors. Cal seguir treballant.
1,2,3, Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: