Cadet Lluis vs Inter Esportiu Malgrat 0-6

Primera derrota del Cadet “B” davant d’un dels candidats a estar a dalt aquesta temporada, l’Inter Esportiu Malgrat per un contundent 0-6 al marcador.

Els mataronins arribaven amb les baixes per lesió d’Ivan i de Guillem. El partit va començar amb una bona defensa a mitja pista que a poc a poc es convertia en una pressió de ¾ de camp, els visitants arribaven poques vegades i sempre estava un bon Ernest aturant cap opció de gol, els nostres en el moment que robàvem pilota a dalt aconseguien poder xutar a porteria, però la falta de punteria feia que el resultat encara continués amb 0-0 al marcador.

A falta de pocs minuts per acabar la primera part van venir els 5 minuts que podem dir que es va perdre el partit, primer amb un error defensiu van fer el 0-1 amb bastant fortuna perquè la pilota va passar molt a prop entre l’Erik i el pal, seguidament dos gols quasi calcats perdent la pilota l’últim home feien que el final marxéssim al descans amb un 0-3 en contra.

A la segona part intentant ficant el gol que ens tornés a posar en el partit va servir per deixar més espais a l’esquena i els visitants ho van aprofitar per fer 3 gols més.

Primera derrota que té que servir per aixecar el cap i seguir fent amb la línia que portàvem, la pròxima setmana visitem un dels camps més complicats de la temporada a Palamós, i tenim que estar a l’altura i estic segur que ells ho intentaran! Gràcies com sempre al suport de l’afició, que sempre se’ls escolta sigui ens els bons i no tant bons moments dels partits!

1, 2, 3 Mataró

Van jugar: Ernest, Erik, Ferran, Bernat, Àlex, Jesus, Aleix i Raul.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: