Presentació del nou polo de passeig del Ciutat al Restaurant Auto d’Ara

WhatsApp Image 2016-10-25 at 08.21.28 (1).jpeg

El Club Futbol Sala Ciutat de Mataró va aprofitar la celebració del 20è Aniversari del seu espònsor “Resturant i Cafeteria Auto d’Ara”, amb el restaurant ple de gom a gom,  per fer la presentació del nou polo de passeig que lluiran tots els seus jugadors i jugadores durant la temporada 2016-17.

El president de l’entitat mataronina Paco Martinez va fer entregar d’un dels polos i una placa commemorativa del aniversari a Rosa Escandell que va de mica en mica va donant pas a la nova generació que portarà les rendes del restaurant la seva filla Marta.

Restaurant-Cafeteria Auto d’Ara ja fa tres temporades que és espònsor oficial del club i des d’aquí volem agraïr a la direcció de l’empresa per seguir col·laborant l’esport de la ciutat i felicitar pel seu 20è aniversari. Moltes felicitats!!!

whatsapp-image-2016-10-25-at-08-22-42-1

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s