Infantil vs Rubí 3-4

WhatsApp Image 2016-10-23 at 11.48.54.jpeg

Derrota amb gust a victoria per l’infantil davant al Rubi per 3-4. Es podria dir que va ser, sens dubte, el millor partit dels grocs i negre en mes i mig. El Rubi, un rival que es pensava que vindria a guanyar amb facilitat al Ciutat de Mataró, es va trobar amb un grup compenetrat, amb confiança, amb ganes de fer-ho be i sobretot amb intensitat, molta intensitat. L’infantil, que va encara el partit amb tota la plantilla al complert sense cap baixa, va començar reben un gol als pocs minuts de començar. Això no els va desanimar i amb un bon joc de pilota i una bona pressió tenien l’empat a tocar, però una pèrdua de pilota a zona de tres quarts, va crear 1×1 contra en David, on no va poder fer res. Semblava que el partit marxaria 0-2 a la mitja part, però Nico, amb una jugada individual marcava el gol per els de Matarò i marxa a la mitja part motivats amb un 1-2.
A la represa un gol ràpid dels visitants, va crear dubtes als groc i negres, però no van baixar el cap en cap moment. Mil i una ocasions de gol varen tenir i Aitor en dues ocasions forada la xarxa rival i situar el marcador a falta de 4 minuts 3-3. Els nostres defensant be i sortint al contraatac van estar a punt de guanyar el partit, però falta de 30 segons per acabar el partit al Rubi marcava el 3-4 final.
Gran partit d’aquests nois que cada vegada van a mes. Felicitats també a la nostre afició i tota la gent que va estar animant fins el final.
No som un club, som una família!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: