Femení vs Catgas Energia 0-4

WhatsApp Image 2016-10-23 at 11.48.40.jpegMolt injust i enganyós el 0 a 4 final, ja que el partit va estar igualat fins als últims minuts de la segona part. Ben organitzades en defensa però amb moltes mancances en atac va afrontar el femení aquest partit contra un rival teòricament superior. La primera part va ser de contenció per a les mataronines amb algunes pinzellades en atac, però sense fortuna de cara a porteria, en canvi les de santa coloma van aprofitar dos errors en defensa per marxar amb un 0 a 2 al descans. La segona part el Mataró va intentar pressionar i va aconseguir posar en problemes la portera rival, però sense sort, i fruit d’aquesta pressió i a les acaballes del partit, van venir 2 gols més de les de Santa Coloma, deixa’n el marcador en un injust 0 a 4. Però tot i així les sensacions no deixa’n de ser bones i cada dia es millora en una categoria molt complicada i que s’haurà de lluitar molt per mantenir-la. Ànims Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: