EFS Palafolls vs Cadet Marc 7-6

20161022_170332El Cadet «A» jugava aquest dissabte un nou partit de lliga a la sempre complicada pista del Palafolls. Alhora se li sumaven les baixes de Sergi i Bernat d’última hora.

L’equip era conscient que el Palafolls era un rival invicte com ho érem nosaltres, i que això canviar per algú al final de l’encontre. La motivació era alta. Durant la setmana es va estar treballant a consciència la sortida de pressió, la pressió alta i la finalització, però després del partit podem dir que encara ens falten molts entrenaments per poder arribar a ser un equip tan compacte com el Palafolls. Ells dominaven tots els aspectes del partit, la pressió, les jugades a pilota parada, el joc de 5, el replegament a mitja pista, etc. Nosaltres vam competir de tu a tu i amb més entrenaments poem millorar molt el nostre joc. Anem al partit.
La primera part va començar com preveiem, amb una pressió asfixiant del Palafolls, però gràcies al treball fet en els entrenaments la vam poder anar superant. Els primers 10 minuts vam dominar claríssimament el partit, després d’algunes ocasions Marín va fer el 0-1, i posteriorment Sergio en una bona sortida de pressió va establir el 0-2. Els locals es van refer i nosaltres anàvem salvant els mobles gràcies a Ernest, però en una ocasió van poder fer l’1-2 per retallar distàncies. L’equip va segui dominant, i en una nova sortida de pressió Marín va fer de vaselina el 3-1. En aquest punt els locals se la van jugar, van decidir atacar amb porter jugador,i van sorprendre els nostres que no ho esperaven. Els gols no van arribar pel joc de 5 però si en jugades de corner o refusos posteriors on els nostres jugadors no van estar encertats i el Palafolls va poder fer l’empat quan falten 10 segons per finalitzar el partit.
A la segona meitat els nostres van sortir de nou a totes, amb la motivació i les piles carregades, van aconseguir dos gols molt ràpids gràcies a Marín i Sergio per fer el 3-5. Però l’alegria va durar poc, ja que els locals de nou se la van jugar amb el porter jugador, i de nou els va sortir bé. L’assetjament sobre els nostres era cada vegada major, les imprecisions i la mala presa de decisions van possibilitar que el Palafolls empates i fins i tot remuntes el partit. 6-5 i més de 10 minuts de partit. La dinàmica va tornar a girar-se i els nostres eren qui portaven la veu cantant, les ocasions van anar arribant, i en una Sergio va poder fer l’empat a 6 quan faltaven 5 minuts. El partit estava molt emocionat, qualsevol podia endur-se el partit, i ningú volia l’empat. La intensitat era tan alta que nosaltres ja teníem les 5 faltes i les ocasions arribàvem per tots costats. El Palafolls veient que el joc de 5 els havia funcionat va recórrer a ell en els últims minuts (gest que és d’admirar, ja que el risc era elevat), però això no va ser el que va fer que s’endugués la victòria, sinó una falta rigorosa a l’últim minut que va suposar un llançament sense barrera de més endavant del punt de doble penal. Ernest no va poder fer res davant un cacau a trencar. I el partit ja no va tenir més història. 7-6 pels locals.
Derrota dura, per la manera com es produeix pels grocs i negre, que podien haver merescut més, però alhora és una cura d’humilitat, i un exemple de com ha de ser un equip ben treballat i sacrificat. Queden molts partits de lliga i això no pot significar més que una motivació per veure que queda molt per fer. Cal seguir treballant. Ara més que mai… 1,2,3 Mataról

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: