Juvenil vs Escola Pia Sabadell 2-1

fullsizerender-2El juvenil aconsegueix els seus primers tres punts en lliga a casa davant l’Escola Pia Sabadell, un gran rival que va fer un gran partit. El partit va estar molt igualtat i amb molta intensitat. Els sabadallencs venien d’empatar a la segona jornada davant el Futsal Mataró i els nostres de perdre amb claredat a la pista del Palau. La defensa i els porters van destacar durant la primera part que va acabar amb el marcador de empat sense gols.

A la segona part, els portes van continuar brillant per damunt del resta de jugador però van arribar els gols. Primer es va avançar els visitants en un bon gol al segon pal després de desbordar per banda. Però la reacció dels nostre no va tardar i Abel Rangel va marcar de cap en una bona jugada de combinació amb Pol Roy. Faltaven cinc minuts i podia passar qualsevol cosa però vam tenir l’encert de marcar el segon gol, obra de Pol Roy després d’una gran jugada individual d’en Sergio Vivas. Els de Sabadell es van posar jugar de cinc però no van sorprendre als nostres que d’aquesta manera tant lluitada van aconseguir la primera victòria a primera divisió.

Aquesta setmana, el juvenil jugarà el derby contra el Futsal Mataró al Pavelló Teresa Maria Roca. Finalment el partit es jugarà dissabte a les 14:15 en el que s’espera un partit molt complicat davant un gran rival que ha començat la lliga amb bons resultats. Amb l’actitud i intensitat del passat diumenge, tenim clar que el nostre equip donarà la cara amb qualsevol equip de la categoria. 1,2,3 MATARÓ!!

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Victor Jordà, Guillem Masoliver, Abel Rangel(1), Aiax Claus, José Luis Gómez, Pol Roy(1), Sergio Vivas, José Guijarro i Arnau Roig.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: