Aleví vs Masnou Inter Dinamic 11-1

unnamedPrimera victòria dels més petits del club davant el Masnou, un equip que en tot moment va ser molt més inferior. El partit va començar amb molt de ritme ja que els nostres no podien fallar més si volen assolir l’objectiu de lluitar per els llocs de dalt de la classificació i en tot moment van estar concentrats i donant una intensitat de partit molt bona i atractiva per tots els espectadors. Dos gols de Mauro i un de Guim posaven un 3-0 en els primers deu minuts molt bo pels nostres. El bon joc seguia veient-se per part dels nostres i Amai i Marc van aconseguir fer una mica més gran el marcador. Un únic error en defensa va provocar el gol de l’equip visitant i, un minut després, de nou, Marc, va anotar pels nostres i s’arribava al descans amb un clar 6-1 pels groc i negres.

La segona part va seguir igual, amb un molt bon ritme i sense baixar la intensitat per part dels petits del club. Alex va ser el primer en obrir la llauna de la segona part i feia el seu primer gol amb la samarreta del Ciutat de Mataró. Igual que Martí, que minuts després també faria el seu primer gol. Un gol en pròpia per mala sort del Masnou, Marc, fent el seu primer hat-trick de la temporada, i Gerard fent un bon gol des de mig del camp van acabar col•locant el definitiu 11-1 al marcador.

Bon partit dels alevins del club on es va poder veure la lluita i la intensitat que demanen els entrenadors. La setmana vinent toca desplaçar-se al camp del Sant Joan de Vilassar D, on de ben segur els nostres hauran de lluitar de valent per poder puntuar.

Van jugar: Alex, Gerard (1), Guim (1), Martí (1), Marc (3), Guillem, Pau, Amai (1), Mauro (2), Alex (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: