Aleví vs Blanesport 3-4

20161016083208_img_5260Segon partit dels petits del club on la sort en els instants finals no va anar de cara. Es presentaven al partit sabent que el seu rival, el Blanes, havia guanyat la primera jornada i són candidats a estar a dalt. La primera part els nostres van ser inferiors i va costar molt frenar el millor jugador de l’equip del Blanes que acabaria fent tots els gols del seu equip i posant un 0-3 al marcador que semblava difícil arribar. Just abans del descans una bona recuperació a primera línia de Pau va col·locar l’1-3, marcador amb el qual s’arribava a la mitja part.
La segona part va ser totalment diferent on els nostres van ser molt superiors i amb una bona pressió a dalt va fer que arribessin bones ocasions ofensives. Primer Amai i després Mauro van empatar el partit pels petits del club, però quan l’àrbitre semblava marcar el final, un contraatac dels visitants va posar el 3-4 definitiu al marcador.
Bona segona part dels nostres que van demostrar que segueixen amb les mateixes ganes d’estar a dalt i lluitaran el que faci falta. La següent oportunitat que tindran és aquest dissabte a les 14h al Eusebi Millán contra el Masnou.
Des d’aquí donar ànims als nostres jugadors Arnau i Joel i esperem que es recuperin aviat de les seves lesions.
Van jugar: Àlex, Gerard, Guim, Martí, Marc, Amai (1) , Guillem, Pau (1), Mauro (1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: