Sènior B 3-2 Sant Joan de Vilassar B

Els grocs i negres van tirar d’èpica en un gran partit contra uns dels rivals que segur estaran lluitant a la part alta de la classificació però que es van trobar amb uns guerrers que van sortir per totes des del primer minut fruit d’això es van avançar fins a 2 vegades amb gols de Jordi Bilbeny i Víctor Ortiz amb tan sols 5 minuts de joc.
A partir d’aquí els de Vilassar es van refer i 2 minuts després escurçaven el marcador que acabarien empatant quan faltaven 5 minuts per acabar la primera part tot i els intents dels mataronins per defensar-se i seguir creant ocasions.
A la segona part un Marc Vilà pletòric va quedar-se davant del porter i amb un regat previ al més pur estil futsalero introduïa el 3-2 final, ja que ni amb un joc de 5 que va fer treballar de valent als de Mataró els de Vilassar ja no va poder igualar el marcador.
3 punts molt importants que deixen als mataronins colíders de la lliga degut també a la retirada al ultim moment de 2 equips de la competició que fan que 2 rivals sempre descansin tanmateix hem de seguir treballant que això tot just comença. De la grada al camp Som un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: