Palau i Solità vs Juvenil 3-0

Segon partit de lliga a primera i segona derrota del juvenil que no acaba de trobar el seu joc. Els nostres joves jugadors es van trobar un rival amb pocs canvis i amb l’estratègia de fer una gran defensa en mitjà pista per sorprendre a les contres al nostres i els hi va sortir molt be. La primera part va acabar 1-0 culminant una bona jugada ofensiva. Els nostres van arribar a porteria varies vegades però amb poc encert cara porteria. A la  segona, no va canviar el joc però si que va haver més profunditat per part dels nostres que van començar a jugar de quatre amb encert però sense finalitzar les jugades. Els del Palau van aprofitar una contra per marcar el segon a falta de pocs minuts. Es va sortir de cinc però desaprofitant una vegada més clares ocasions i la primera que van recuperar els locals, va a anar entre porteria, deixant el marcador 3 a 0.

Continuem creient en aquest equip. Queda molta lliga per demostrar que poden fer millor joc i tenir molt més encert cara a porteria. Propera setmana, partit complicat a casa davant l’Escola Pia Sabadell. Som-hi nois!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Abel Rangel, Pando, Masoliver, Oscar, Aiax, José Luis, Jordà, Pol Roy i Arnau.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: