Ripollet guanya a l’Infantil amb moltes baixes

ca4ef984-59c1-4c5a-933c-4a11d29cf469 El nostre infantil va encara un partit, amb un rival que venia de perdre el seu primer partit de lliga, amb 5 baixes. Els locals, amb una bona pressió i toc de pilota va ofegar els groc i negres ja que només tenien 2 canvis i es van posar en 22 minuts 6-0. A falta de 3 minuts per arribar a la mitja part, Gorin des de gairebé mig camp va engaltar un fort alt i potent que va entrar per tot l’escaire i feia el 6-1 i segons mes tard, en una jugada d’estratègia de banda el mateix Gorin feia el 2. L’equip marxava endollat al vestuari.
A la represa, en dues errades de sortida de pilota els locals feien dos gols seguits, però en un minut Xan feia el tercer per els nostres 8-3. Després del gol el partit va estar molt obert on els nostres nois van donar la cara i van tenir bastants ocasions de gol per retallar distancies. El físic els passava factura a mesura que passava el temps i les rotacions es feia llargues per falta de gent. A falta de 3 minuts per acabar l’equip local feia dos gols, un de penal i deixar el resultar 10-3.
Molt de mèrit el que fan aquests jugadors, ja que la meitat de l’equip es nou i als restants venen de tercera divisió, i aquest cap de setmana van donar la cara amb intensitat i lluitant. Donar molts ànims a tots, i que poc a poc es va millorant i aviat arribaran els resultats.
De la grada al camp, SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: