Hospitalet Bellsport vs Femení 6-0

Molt s’ha notat la baixa de Marta Durán en aquest segon partit del femení en el camp de  L‘Hospitalet Bellsport. Tant que a pesar de disposar de moltes ocasions de gol, alguns 1 contra 1 amb la portera local, res es traduïa en gol per a les mataronines. Després d’una primera part molt disputada i havent rebut 2 gols, es va produir una jugada desafortunada a 7 segons del final de la primera part on les locals feien el 3 a 0. Fet que va fer molt de malt a la moral de les mataronines. A la represa tot va continuar igual sense sort de cara a porteria en les múltiples ocasions que vam tenir i les locals ho van aprofitar per matar el partit i deixar un clar 6 a 0 que no reflecteix lo que van treballar les nostres jugadores que com sempre ho van donar tot fins al final. Desitgem l’aviat recuperació de las lesionades Marta Vilá i Marta Durán i aquest equip anirà a més estic completament segur!!.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: