Cadet Marc vs Futsal Mataró 5-2

20161016_222012Segon partit del Cadet “A” i ja es trobava un dels partits que podem anomenar de la temporada. Jugava el derbi davant el Futsal a casa.  Un partit on es guanya o perd “alguna cosa més” que tres punts.

El partit va començar amb molta intensitat, amb els nostres pressionant a dalt i el futsal esperant a mitja pista. Ràpidament el pes del partit va caure sobre els groc i negre, i les ocasions es van anar succeint. Fins a 9 ocasions clares es van desaprofitar a la mitja part, però entre elles, Sergio combinat amb Marín va fer l’1-0. Tant havia costat marcar que com el partit passat es va desaprofitar i els visitants amb una pilota llarga van fer el 1-1. Aquest cop el gol no va canviar la dinàmica del partit, i els nostres van seguir dominant i per desgràcia fallant ocasions fins que l’àrbitre va decretar la mitja part.

Al descans es va corregir els errors, es va confiar amb el treball realitzat i es sabia que els gols vindrien. I així va ser, només començar la segona part vam aconseguir anotar dos gols ràpids, per mitjà de Marín i Sergio. Això va fer tranquil·litzar l’equip i amb les ganes de voler fer més gols es va descuidar al defensa. El rival ho va aprofitar per establir el 3-2, en un refús. La calma no va ser perduda pels nostres que comencen a demostrar maduresa en el joc i el domini del ritme del partit. Els gols van arribar novament, primer Roy ens va recordar Ronaldinho a Stamford Bridge en el  4-2 i després Sergio  (si seguim les comparacions futbolístiques) a Messi amb un eslàlom individual. No hi va haver temps per més, cinc a dos, amb un treball d’equip impressionat;  ja o diuen que som un!.

Tres punts i “alguna cosa més” que es van quedar a casa. De nou gràcies a l’afició pel suport; novament us veu endur el duel personal a la grada. Sou molt grans!.

1,2,3, Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: