Arenys de Munt vs Cadet Lluis 1-4

whatsapp-image-2016-10-16-at-17-33-05Debut amb victòria a la categoria pels jugadors dirigits per Lluís i Marc amb un resultat d’1 a 4 a la sempre difícil pista de l’Arenys de Munt.

El partit va començar amb una bona pressió a dalt dels nostres jugadors però que no sabíem materialitzar en gol, faltava més tranquil·litat amb la pilota i davant la porteria. Quan portàvem 10 minuts de partit, Bernat, va posar el 0-1 amb un fort xut des de la frontal de l’àrea, la tònica del partit era la mateixa, els locals només buscaven esquenes dels nostres jugadors per intentar fer perill i nosaltres intentàvem robar pilota al seu camp per intentar finalitzar ràpid la jugada. Seguidament Aleix i Ferran van posar el 0-3 al marcador que donava tranquil·litat, després d’alguna ocasió errada i algun xut al pal a falta d’un minut per el descans els locals van fer el 1-3 al marcador.

Resultat injust en el descans vist els 25 minuts de la primera part, però això passa per què saps que no et pots relaxar en cap moment del partit. La segona part va començar amb perdudes de pilota a la sortida de pressió dels mataronins que gràcies a un bon Ernest no va deixar que es fiquessin al partit. El partit es va començar a escalfar, i es va començar a veure més aturades de joc i faltes que futbol sala, que es el que ens agrada veure. A falta de pocs minuts per acabar el partit de nou Aleix va posar l’1-4 al marcador i va acabar el partit.

Primers punts de la temporada on tots sabem l’importància de mantenir sempre l’intensitat, i estar concentrats al partit, cal seguir treballant que la temporada es llarga, agrair com sempre el suport de l’afició que era la que mes s’escoltava a Arenys de Munt!

De la grada al camp SOM UN!

1,2,3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: