Santvicenti vs Aleví 4-4

L’aleví salva un punt «in-extremis». Els més petits del club comencen la lliga amb un punt molt valuós a la pista del Santvicentí. Els nostres venien amb ple de victòries a la pre-temporada i aquest excés de confiança va marcar alguns moments puntuals del partit.
Els dos equips van sortir molt forts i amb ocasions constants sense estabilitzar el joc ni el control de la pilota. Van ser els locals els que van avançar-se al marcador però poc després Arnau va empatar el partit pels nostres. Poc a poc el partit va anar agafant color groc i negre tot i que finalment van ser els locals els que van tornar a avançar-se. Just abans del descans Arnau aconseguia un empat més que merescut.
La segona part va seguir amb la mateixa línia que la primera, ocasions pels dos equips sense sort en els metres finals. El Santvicentí va aconseguir col·locar-se dos gols per sobre del marcador amb dos errors defensius dels nostres. Les coses es posaven molt difícils pels més petits del club que veien com el temps se’ls hi tirava a sobre però en cap moment van baixar els braços. Els gols d’Arnau, el seu tercer del dia, i Marc van posar el 4-4 definitiu al marcador.
S’ha de seguir millorant per aconseguir els objectius i corregir els errors d’aquest partit. El següent partit serà diumenge a casa contra un dels equips més forts de la lliga, el Blanes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: