La Cúpula vs Sènior “B” 4-4

fullsizerenderEl sènior “B” deixa escapar els tres punts en els darrers minuts del partit davant d’un rival molt dur. L’equip es desplaçava a Sant Fost de Campsentelles per afrontar el seu primer partit de lliga després de poques setmanes d’entrenament i amb només 8 jugadors de la plantilla i dos juvenils. El filial va realitzar un partit molt seriós en defensa durant tot el partit però van pagar molt car els pocs errors comesos. La primera part va acabar amb empat a dos gols. Primer es van avançar els locals amb una errada en la sortida de pressió dels nostres però va empatar Gerard amb una bona jugada de combinació amb Marc Vilà que va jugar i lluitar de pivot tot el partit. Pocs minuts després, Aiax va marcar de corner per avançar els nostres en el marcador però un altre error defensiu, va suposar l’empat abans del descans.

L’equip va millorar molt a la segona part, realitzant un pressió asfixiant al rival que només aconseguia fer perill amb jugadores esporàdiques i l’agressivitat del partit va anar en augment conforme passaven els minuts i l’àrbitre va tenir molta feina. De fet, a falta de 12 minuts, l’equip local ja havia comès 5 faltes. En els millors minuts dels nostres, primer Aiax va marcar de volea i després Gerard va marcar al aprofitar un refús del porter en un dels dobles penals que vam xutar. Amb el marcador de 2 a 4 i faltant només 4 minuts, semblava que la victòria s’anava a Mataró però els locals van aprofitar dos xuts llunyans que va sorprendre a Juan per aconseguir un empat a extremis que deixa tocat a l’equip que va realitzar un partit molt complet per aconseguir els tres punts però es van escapar en tant sols 4 minuts. Ara toca recuperar-se i afrontar en la propera jornada un partit molt complicat a casa davant el Sant Joan de Vilassar.

Van jugar: Juan, Sergi, Marc Vilà, Marc Bruguera, Victor, Gerard(2), Jordi, Reina, José Luis i Aiax(2)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: