Juvenil vs Lloret 2-3

fullsizerender_1El juvenil debuta a primera divisió amb una derrota per la mínima 2 a 3 davant del Lloret FS en un partit amb molts errors i poca intensitat. Els de Lloret van arribar a Mataró amb pocs canvis i amb la tàctica de defensar a mitjà pista per aprofitar les nostres errades i els nostres de sortir a pressionar per tal de posar una gran intensitat al partit. No van sortir les coses i la possessió de la pilota va ser totalment pels mataronins però amb molt poca velocitat i profunditat, fet que feia que els visitants juguessin molt còmodes durant tot el partit. La primera part va acabar amb el resultat favorable de 2 a 1 amb un gol de Pando i un altre de José Luis en dues bones jugades de combinació, remuntant un primer gol de Lloret de penal. A la segona, els visitants van continuar amb una forta pressió a mitjà pista i van empatar en un contraatac i a falta de un minut per finalitzar el partit, va arribar una jugada desafortunada en la qual, Masuli va marcar-se el tercer en pròpia meta.

Partit per oblidar ja que no es va jugar a res i sobretot no es va mostrar tot el treball realitzat durant la pretemporada. Falta millorar molt físicament i tàcticament per poder afrontar una temporada tranquila i no tenir que lluitar pel descens. Confiem en el nostres joves jugadors que donaren la cara en el proper partit per confirmar que només ha sigut un mal partit.

De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Pol Piñol, Andrés, Abel Rangel, José Luis(1), Jordà, Masoliver, Adam, Pando(1), Aiax, Oscar, Pol Roy i Arnau Roig.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: