Femení debuta amb derrota però deixant una bona imatge

img-20161009-wa0007Gran partit del femení, davant un rival (Sabadell) que aspira a pujar de categoria, ja que l’any passat va quedar-se a les portes per acabar en quarta posició. Molt ordenades en defensa i amb algunes pinzellades en atac es va avançar el Mataró amb un gran gol de Nerea per tota l’esquaire, encara que el Sabadell en dos jugades desafortunades en defensa del Mataró, es va posar amb un 1 a 2 al marcador. (Final primera part). A la segona Marina va posar el 2 a 2 al marcador, i aquí va venir una petita “pájara” de las mataronines i el Sabadell ho va aprofitar per en dues jugades calcades al segon pal es va avançar 2 a 4 al marcador. Les mataronines es van refer mitjançant una jugada de tira línies entre Roca, Nerea i Marina,que va posar el 3 a 4 al marcador. En la següent jugada que va acabar en un penal molt clar a favor de las mataronines o va aprofitar Nerea para empatar el partit 4 a 4, faltant 5 minuts per acabar el matx. Al final la fatiga va fer que perdéssim una mica la concentració en defensa i de nou una jugada al segon pal va servir per que el Sabadell marqués el 5 gol i s’emportés el matx, encara que les mataronines ho van donar tot fins al final i mai van baixar el braços ni van donar el partit per perdut fins que l’àrbitre va xiular el final de partit!!. Ressaltar les bones sensacions que van deixar les noies del Mataró i que segur que endavant ens donaran moltes alegries!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: