Ple de victòries pels més petits del club

20161001125341_img_4808Quart i últim partit dels més petits del club que visitaven la pista de l’Atlètic Català, un dels equips que aquest any formaran part del mateix grup 2 de la Tercera Divisió Aleví on els nostres donaran molta guerra com han demostrat en tota aquesta pre-temporada.

Es presentaven amb tota la plantilla al complert per primer cop aquesta temporada, formada per deu jugadors de camp i dos porters que porten tot el mes treballant i demostrant que ningú té el lloc assegurat en aquest equip.

En la primera part els nostres van sortir amb poca intensitat i amb moltes errades defensives, tot i així van aconseguir marxar al descans dominant el partit per 2 gols a 3 amb gols d’Arnau, Amai i en pròpia dels locals.

Un avís dels entrenadors en el descans va comportar un canvi en els nostres que van pujar la intensitat del partit i creant més perill a la porteria rival i fent que el rival no provoques cap perill durant la segona part. Gràcies a aquest gir a nivell de joc, va provocar un bon resultat final pels nostres que van donar, altre cop, una molt bona imatge de cara al campionat de lliga que comença la setmana que ve. Els golejadors de la segona part van ser Arnau (2) i Pau. Resultat de 2-6 on es van treballar diferents aspectes que els entrenadors han demanat durant tota la pre-temporada i, sobretot, s’ha pogut veure la millora que han fet des del primer dia.
La plantilla queda tancada amb els següents 12 jugadors: Àlex i Gerard (porters); Martí, Guim i Marc (tanques); Guillem, Pau, Joel i Amai (ales); Arnau, Mauro i Àlex (pivots)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: