AE Enlleura’t Juvenil vs Cadet “B” 3-2

whatsapp-image-2016-10-03-at-23-39-54El cadet “B” va jugar el seu últim partit de pretemporada contra l’equip juvenil de l’Associació Esportiva Enlleura’t de Mataró.

El partit va començar amb els nostres tenint errors de falta d’intensitat i els locals ràpidament es van posar davant del marcador, amb un error en el sac de banda, això va fer que nosaltres busquéssim les esquenes rivals, però faltava fluïdesa i ells aprofitaven el físic contra nosaltres per guanyar-nos la possessió de pilota.

L’equip va tenir moltes oportunitats de fer l’empat però no va tenir la punteria, qui més a prop va estar-hi va ser Eric amb un fort xut al pal, després els últims minuts de la primera part van ser dels locals però un bon Ernest va deixar el resultat de 1-0 al descans.

En la reanudació l’equip va donar una imatge més positiva, tenint més control de pilota i intentant buscar combinacions entre dos jugadors, i ràpidament primer Bernat i després en un mà a mà Ferran van posar el 1-2 en el partit.

Això va fer que baixéssim el ritme que havíem posat en la segona part i ens van fer l’empat a 2. Vam anar en busca del tercer gol, amb molt bones oportunitats, però la pilota no va voler entrar, a falta de pocs minuts per que l’àrbitre xiulés el final del partit un parell de rebots i mala fortuna va servir per a que els locals fessin el 3-2 final al marcador.

Partit regular del nostre equip, però plantant cara a jugadors mes grans i físics que ells, encara queda molt per fer però anem amb la bona direcció per l’inici de temporada.

1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Ferran, Jan, Ferran(1), Aksel, Bernat(1), Ivan, Àlex, Erik, Guillem, Jesus i Aleix.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: