L’infantil acaba la pretemporada guanyant a l’Atlètic Català 5-1

img_5845L’infantil va jugar el seu últim partit de pretemporada davant l’Atlètic Català on a la primera part va estar molt disputada. L’equip visitant es va posar per davant en el marcador en una jugada d’estratègia de corner on els locals van deixar que remates sol un rival. En comptes d’enfonsar-se els groc i negres van anar a l’atac i van aconseguir empatar el partit (1-1).

A la represa el partit era un intercanvi de cops, jugades individuals, col·lectives, estratègies a pilota aturada, etc… els groc i negres van començar a tenir mes possessió de pilota, que es la seva identitat aquest any, hi ha jugar ràpid, amb una intensitat d’escàndol.
En 5 minuts, els de casa, es van col·locar ràpidament 4-1 en el marcador asfixiant al rival que no aconseguia sortir de mitja pista. A falta de 2 minuts per acabar, el marcador marcava el 5-1 final.

Cal destacar el sacrifici i l’esforç d’aquests jugadors que porten 4 setmanes entrenant amb moltes ganes, i que ahir van deixar una gran imatge davant la nostre afició i que deixa bones sensacions de cara al inici de la lliga, aquest diumenge a las 9.00h a casa davant un gran rival com el Sant Joan de Vilassar de Mar.
Molta sort i ànims!!!!
1,2,3 Mataró!!
Van jugar: David, Oscar, Gorin(2), Pol(2), Alejo(1), Aitor, Xan, Alex i Jose.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: