CFSCIUTAT DE MATARÓ 4 – 8 GRUPS ARRAHONA.

Ultim partit de pretemporada i ultimes proves per afrontar una lliga que pinta ajustada però que els nois del Ciutat esperen amb il·lusió.
Aquest cop per això els jugadors dirigits per Joan Serra no van quallar un bon partit defensiu i va acabar perdent el partit per 4-8 amb un rival que va treballar molt bé a mitja pista.
El resultat per això no reflecteix del tot un partit en el qual el pes la portat l’equip mataroní però que veia com els de Sabadell aprofitava les contres i les errades locals per marcar els seus gols.
Els 2 primers gols van ser atípics, ja que primer Àlex Álvarez amb un acte reflex marcava amb la mà però en ser una jugada difícil de veure l’àrbitre no va xiular i va donar gol fet que com és normal va molestar l’equip rival.
El Ciutat però va deixar marcar a l’Arrahona per solucionar l’error i torna a començar el partit que se’n amistós no tenia perquè començar així.
Poc després els de Sabadell marcaven 2 gols que posaven l’1-3 al marcador tot i algunes ocasions locals que finalment van donar el seu fruit quan en una jugada col·lectiva Gigi posava el 2-3 al marcador.
Poc va durar l’alegria mataronina quan en recuperar una pilota a la seva àrea després d’un corner local els sabadellencs muntaven una contra i posaven el 2-4 que seria contestat al minut per una altre contra que marcava Capilla al segon pal i amb aquest resultat es va marxar a la segona part.
Al cap de 5 minuts de la represa una pèrdua de pilota al mig camp feia que l’Arrahona amplies el marcador i 30 segons després poses el 3-6 al marcador.
En uns minuts on el Ciutat seguia treballant amb paciència i on l’Arrahona va fallar un penal i els locals unes quantes ocasions va arribar el gol de Lluís que rematava una jugada pràcticament a un toc i que feia puja al lluminós el 4-6 i l’ultim gol mataroní que tot i provar-ho no va aconseguir forada la portaria visitant.
Dues esquenes més provocades per l’ansietat mataronina d’aconseguir l’empat davant la seva afició feien puja 2 gols al marcador i un 4-8 massa exagerat pel vist a la pista però que recorda als grocs i negres que hauran de treballar molt en aquest lliga que comença la setmana que ve a Parets mentre que a Mataró se celebra la fira d’entitats on el club participarà, tot així us esperem a tots, ja que de la grada al camp SOM UN.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: