Cadet “A” vs Atlètic Català 5-1

img-20161002-wa0006Última prova del cadet A davant l’Atlètic Català, un rival que tindrem a la lliga aquesta temporada. L’equip esperava aquest enfrontament amb il•lusió, ja que sabia que seria el més difícil de pretemporada.

El partit va començar amb una pressió molt forta dels visitants, ideal per treballar les sortides. A poc a poc els nostres van anar entrenant en el partit, i la pressió va anar disminuint de manera que els nostres van poder aconseguir lleugerament el control del partit. Tot i així les ocasions dels dos equips es van anar succeint de jugades a pilota parada. D’aquesta manera va arribar el primer gol de O. Marín rematant al segon pal. Quan falten pocs minuts els visitants també de jugada a pilota parada van aconseguir marcar gràcies a un mal corner defensat per nosaltres. Una part molt igualada no va donar per més
.
A la segona part els nostres van corregir la intensitat, i això es va veure en els últims metres on vam començar a estar més encertats. Això lligat a què els visitants van baixar la concentració en el partit i es van començar a descentrar, ho van aprofitar els nostres per anotar fins a 4 gols més. Dos de Sergio, un de O. Roig i per últim de O. Marín, van posar un resultat que pot semblar enganyós, i que de ben segur que en els partits de lliga haurem de suar molt més per emportar-nos els tres punts.

La pròxima setmana els nostres debuten a casa de la Unió Mollet. Els desitgem molta sort i ànims per tal que segueixin treballant en aquesta línia. 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: