Atlètic Català vs Juvenil 0-3

whatsapp-image-2016-10-02-at-21-49-25

El juvenil tanca la seva pretemporada amb una victòria a domicili a la pista de l’Atlètic Català, que jugarà a Segona Divisió Juvenil, per 0 a 3 amb dos gols de Pol Roy i un d’Arnau Roig. A falta d’una setmana per l’inici de lliga, l’equip es desplaçava a Vilassar de Dalt per tal de poder mostrar el treball que s’està realitzant des de finals d’agost però es va trobar en un partit amb poca intensitat i amb un rival amb moltes dificultats per jugar la pilota. La primera part va acabar amb 0 a 1 i amb poc encert cara a porteria dels nostres i una gran actuació del seu porter. A la segona vam marcar el segon al aprofitar una superioritat i per tancar el marcador, Pol va marcar des de mitjà pista aprofitant la sortida del porter que jugava de cinc.

I ara si, iniciem amb moltes ganes la lliga de primera divisió juvenil. El debut en lliga serà el proper diumenge a les 13:15 al Pavelló Eusebi Millán davant el Lloret. L’equip està preparat per realitzar una bona temporada on esperem que tinguem moltes alegries.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: