Premià de Dalt vs Cadet “A” 0-8

img-20160925-wa0010Segona prova pel Cadet A, en aquesta ocasió com a visitant i davant el Premià de Dalt. El partit havia de servir per posar en pràctica els continguts que es van estar treballant durant la setmana i posar a prova on està l’equip.

Els grocs i negres van sortir amb la mentalitat de fer una bona rotació de quatre i poder sortir de pressió amb facilitat però la dinàmica del partit els va portar a treballar uns altres continguts que tampoc va gens malament practicar, la tensió competitiva i la definició. La dinàmica del partit va portar a què les rotacions poc es poguessin portar a terme doncs els nostres superaven la primera línia amb molta facilitat. Les ocasions s’anaven succeint i es va arribar a la mitja part amb un 0-3.

A la segona part els nostres van sortir amb la mateixa mentalitat fins al final del partit, establint un marcador definitiu de 0-8. Això va ser una millora respecte al partit passat on vam comprovar el que significava baixar la tensió competitiva. El partit ens va permetre veure moltes jugades de qualitat i grans gols de Sergio Vivas, Oriol Marín, Sergi Villanueva i Oriol Campà. L’equip ja té ganes d’una nova prova contra un rival de la categoria on es pugui posar a prova on es troba realment l’equip.

1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: