El juvenil va disputar dos partits com a visitant

img_5897El nostre juvenil continua la seva preparació i aquesta cap de setmana va jugar dos partits amistosos a pista contraria amb victòria per 2 a 3 davant Premià de Dalt i derrota per la mínima 2 a 1 a Montmeló.

Dissabte l’equip es va desplaçar a Premià de Dalt per disputar un partit complicat davant un rival que tindran en lliga. L’entrenador, Carlos Camacho, va convocar a 10 jugadors per disputar el partit: Andrés, Pol Piñol, Pol Roy(1), José Luis, Aiax(1), Omar, Masoliver, Abel Rangel, Oscar i Arnau Roig. L’equip va realitzar un partit molt seriós en defensa donant poques opcions al rival. A la primera part una bona jugada dels nostres va sorprendre a la seva defensa i Aiax va marcar a plaer al segon pal. Els locals van empatar abans del descans però a la segona part, primer un gol en pròpia porteria del Premià i després Pol Roy de contra va deixar el marcador 1 a 3 a falta de pocs minuts. Els locals van marcar el segon abans de finalitzar el partit.

Diumenge al matí, es jugava a la pista del Montmelo, un bon rival que milita a la segona juvenil però que any passat ja ens va posar les coses molt complicades. L’entrenador va convocar 8 jugadors del juvenil: Andrés, Pol Piñol, Pol Roy, Aiax, José Luis, Abel Rangel, Masoliver i Adam, i dos jugadors del cadet: Sergio Vivas i Oriol Roy. Els de Montmelo ens va sorprendre els primers minuts amb un joc molt ràpid amb una gran intensitat i es van avançar en el marcador. Els nostres van sortir molt adormits però de nou després d’una bona jugada individual, José Luis va empatar el partit. A partir d’aquest moment, el partit es va convertir en un total control de la pilota del nostre juvenil amb bones oportunitats i els locals realitzant una bona defensa i aprofitant els contraatacs però van guanyar els porters que van fer un gran partit en les dues porteries. A falta d’un minut, els nostres van sortir de 5 per practicar i van tenir alguna oportunitat però en un corner a favor es va perdre la pilota i els locals van aprofitar per marcar el gol de la victòria.

Bones proves pel nostre juvenil que li queda el partit contra Atlètic Català per afrontar el primer partit de lliga el diumenge 8 d’octubre a casa davant del Lloret FS.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: