Cadet «B» vs Arenys de Munt 7-1

whatsapp-image-2016-09-25-at-17-50-49Van jugar: Ernest, Jan, Roig(1), Guillem(2), Ferran(2), Ivan, Erik(1), Jesus(1), Bernat i Alex.

Segona prova dels nostres jugadors davant un equip que tindrem a la lliga, el CFS Arenys de Munt. El partit va començar amb una pressió a ¾ de pista per seguir provant coses de cara el inici de lliga. En una d’aquestes pressions va venir el primer gol del partit obre d’en Ferran. L’equip estava bé col·locat i fent una bona pressió, però es veient moltes anades i tornades dels dos equips i això feia que no podíem practicar coses, al pas del minuts vam intentar tenir més la pilota i buscar espais a base de parets i el resultat al descans era ja de 3-0.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica, els visitants no sabien sortir de la pressió local i nosaltres veiem molts espais a dalt i sempre buscàvem anar directes a porteria i feia difícil poder practicar altres coses. L’únic error defensiu nostre els va suposar el gol de l’honor i nosaltres a base de combinacions i segons Pals seguíem fent gols, fins acabar amb el 7-1 final.
Partit per treure conclusions positives però també moltes que es té que millorar, però anem amb la línia correcte i segur que pas a pas començaren a sortir més coses.
1, 2, 3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: