Cadet “A” vs Alella 4-4

img-20160919-wa0036Primer partit amistós del Cadet “A”, on es va poder realitzar una “prova” amb el gran gruix dels jugadors que jugaran al Cadet “A”. Ens enfrontàvem a un equip desconegut, ja que l’Alella recentment acaba de canviar a la FCF, però el plantejament no canviava, era un entrenament més per seguir treballant en aquesta pretemporada.

El partit el vam plantejar amb la idea de començar agafar el ritme de competició i intentar tenir la pilota per crear les ocasions de gol, el resultat no ens importava. I aquesta va ser la tònica del partit, vam començar tenint la possessió i l’Alella esperant a mitja pista per sortir al contraatac. Un plantejament que va sortir bé al rival doncs en dues ocasions es va avançar al marcador amb dos contraatacs. Nosaltres sabíem que podíem ser superiors, amb la pilota podien crear les ocasions de gol, i així va ser. Es va aconseguir empatar el marcador en dues ocasions. L’un a un va ser fruit d’una gran jugada col·lectiva, que fa finalitzar Campà. El dos a dos, va ser obra de Vivas amb un gran gol. Encara hi va haver temps perquè Vivas de nou fer el 3-1 amb un gran gol de volea.

A la segona part la tònica va canviar, els nostres ja estaven advertits de la necessitat de replegar i fer el balanç defensiu per evitar els seus ràpids contraatacs, i alhora buscar més profunditat en la rotació de quatre. La dinàmica va canviar i ràpidament Roy va establir el 4-2. El domini del partit era groc i negre i això va fer que l’equip es relaxes en el tram final, tant que el partit acabés finalment amb el 4-4 al marcador.

D’aquest partit els nostres jugadors n’han de prendre una nova lliçó, sempre cal competir fins al final. Una prova més un entrenament menys abans de començar la lliga.
1,2,3, Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: