Cadet “B” vs Alella FS “B” 2-9

Van jugar: Ernest, Jan, Erik, Ferran, Jesus(2), Bernat, Guillem i Alex.

Primer partit i primera derrota de la pretemporada del Cadet “B” davant l’Alella amb un resultat de 2-9. Els nostres van sortir molt bé al partit fent bones triangulacions i començant a tenir ocasions de gol. Després d’un error de l’equip visitant, Jesus, en una falta indirecte va fer l’1-0 al marcador.

Això va servir perquè als jugadors comencessin a baixar la intensitat i la col·locació al camp, i va fer que l’Alella marqués gols molt ràpidament per posar l’1-4 al marcador. Als pocs minuts, després d’una bona combinació Jesus va fer el 2-4 al marcador, A falta de pocs minuts per acabar la part, els visitants van fer un altre gol i així ens vam anar al descans

Sabíem les coses que teníem que millorar, intentar no mirar el resultat i seguir agafant minuts i to físic, els jugadors van sortir amb moltes ganes d’intentar capgirar la situació però els errors defensius i sobretot la baixada física va fer que anessin marcant gols els visitants, tot i que Jan va fer grans intervencions, al igual que l’Ernest a la primera part, però van anar entrant gols fins a finalitzar amb el resultat de 2-9.

Falta encara moltes coses per fer,  l’equip ha demostrat que en molts cops del partit s’ha vist el bon nivell que poden realitzar, només queda seguir treballant i preparant-nos per la temporada, ànims i endavant!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: