Aleví vs Alella 6-3

20160918080913_img_4363Segon partit jugat i segona victòria de l’equip aleví del nostre club. L’equip entrenat per Pol Roy segueix treballant per l’inici de la lliga. Aquesta setmana han rebut la visita de l’Alella, un equip que va sortir a pressionar des del principi i va complicar les coses als nostres.
La primera part va estar molt igualada i amb diverses ocasions per les dues bandes on els nostres van avançar-se fins a dues vegades al marcador però finalment es va arribar al descans amb empat a 2.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica que la primera però van ser els visitants els que van aconseguir trencar l’empat. Els petits del club en cap moment van baixar els braços i van tirar amb ganes el partit endavant. Finalment 4 gols en els últims minuts van assegurar la victòria per els mataronins.
Un bon resultat (6-3) que demostra que els nostres van saber donar la cara durant tot el partit. Bon treball de tot l’equip que va estar molt concentrat en tot moment. Felicitar a tot l’equip i especialment als nous jugadors que van disputar els seus primers minuts.
Van jugar: Àlex, Gerard, Guim, Marc (1), Martí, Amai, Guillem (2), Pau, Arnau (1), Mauro (2), Àlex.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: