El juvenil goleja a l’Alella FS

fullsizerender-2Bon partit del juvenil entrenat per Carlos Camacho a la pista de l’Alella, mostrant un joc molt ràpid i contundent. L’equip es desplaçava a Alella amb l’objectiu de continuar preparant-se per l’inici de lliga i continuar millorant com a grup. Durant el partit s’ha vist molt treball tàctic i bones jugades d’estratègia. El resultat final va ser 0 a 6 amb gols molt repartits: Pol Roy, Aiax, Omar, Jona, Adam i Jordà. El que demostra el bon treball d’equip que es va realitzar ja que tots els gols van ser acabant en segons pals o de bones jugades de combinació. Però no tot va ser positiu, encara s’ha de treballar molt la pressió i la defensa per arribar en garanties a l’inici de lliga.

Recordem que el nostre juvenil disputarà la primera divisió juvenil i després d’aquest partit, tanca la seva plantilla amb un total de 13 jugadors: Andrés Garcia i Pol Pinyol (porters), Victor Jordà, José Luis Gómez, Aiax Claus, Omar Ben Moussa, Jonatan Fernández, Abel Rangel, Abel G. De Pando, Oscar Jiménez, Adam Alcalà, Pol Roy i Guillem Masoliver. Entrenadors: Carlos Camacho i Adrián Bazaga.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: