El Sènior “A” guanyar 2 a 3 a Vilassar

El sènior A, va aconseguir la victòria aquest dissabte, a casa del Sant Joan de Vilassar en un partit on els nois de Joan Serra, van demostrar que es progressa molt bé i que, els entrenaments de la pretemporada van donant els seus fruits.
La primera part va finalitzar 1-1 amb un Ciutat que va mantenir una intensitat molt alta tot i la càrrega de treball de la setmana, controlant bastant bé, la defensa i tenint opcions en atac, el gol aconseguit per Angel Robles “Gigi” al segon pal després d’una bona jugada visitant va ser contestat minuts després pels local,s que presentava alguna baixa com els nostres.
A la segona part el Sant Joan amb les idees més clares va dominar els primers 8 o 10 minuts tot i que els mataronins no paraven de treballar i de crear ocasions però sense un joc molt flui, després d’això, es van refer i  un xut llunyà de Jose Antonio Gordillo “Chino” posava l’1-2 al marcador.
Els nostres, es van carregar de faltes, ven aviat i els i va tocar defensar amb molta més concentració i van seguir creant jugades que provocaven les faltes del rival que van veure com en la 6 falta Gigi tornava a marcar de doble penal i posava l’1-3 que no es va moure fins als últims minuts quan els locals de 5 van escurçar el marcador al 2-3 final.
Bon partit dels 2 equips i gran treball els dels nostres que van suar la samarreta com sempre.
Gràcies a l’afició que ens va venir a veure a Vilassar intentarem tornar-vos el suport! De la grada al camp SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: