Magic Sants vs Sènior «B» 5-4

fullsizerender_1Van jugar: Sergi, Juan, Victor, Marc Bruguera, Adri, Reina, José, Kevin(1), Jordi Bilbeny(2), Lluis i Gerard(1). Entrenador: Carlos Camacho

Primer partit de preparació del nostre filial davant del Màgic Sants. Amb poques setmanes d’entrenaments i amb un equip totalment nou, el nostre filial afrontava un complicat partit amb l’objectiu d’agafar sensacions i començar a conèixer-se. La primera part va acabar amb un parcial de 3 a 1 on va pesar molts els errors ofensius i que els locals va aprofitar amb ràpids contraatacs. Jordi va marcar de jugada individual pels nostres. A la segona es va realitzar una millor pressió i encara que els locals van aconseguir molt ràpid el quart, es va reaccionar i amb una circulació ràpida de pilota es va aconseguir empatar el partit. Jordi de nou, Kevin de penal i Gerard de jugada, van marcar i deixar l’empat en els millors minuts dels nostres que van estar amb un bon estat físic. A falta d’un minut, els locals van aconseguir el gol de la victòria després d’una clarissima falta en atac a Adri que l’àrbitre no va veure. Però l’important no era el resultat, sinó el bon treball defensiu que s’ha realitzat durant tot el partit i amb un bon final amb remuntada inclosa.

Partit per continuar treballant i corregint les coses negatives però amb bones sensacions i això que faltava molts jugadors de l’equip. Propera setmana, continuem amb la preparació davant l’Alella FS.

Fotos: Paco Bruguera

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: