Arenys de Munt vs Infantil 10-5

img_5819Van jugar: Alex, David, Xan, Alejandro, Oscar, Jose, Aitor, Gorin (1), Nico, Pol i Alejo (4). Entrenador: Marc Bruguera

Amb només quatre dies d’entrenaments i amb un grup on s’incorporen cinc noves cares, dissabte, l’infantil va jugar el seu primer partit de pretemporada davant de l’Arenys de Munt.

Un partit on els nois de casa van sortir nerviosos a la pista, però movent bé la pilota. L’Arenys de Munt es va posar per davant en el marcador amb un gol al contraatac, però un minut mes tard, Gorin feia l’empat en una gran jugada col·lectiva.

Estava sent un partit molt igualat, el domini de la pilota era groc i negre, però alguns errors en les passades causaven contraatacs que gairebé tots eren 2 contra 1, 4 gols en 3 minuts va deixar el nostre equip tocat. Alejo en una gran jugada individual va marcar el segon i la primera part acabava 5-2 a favor de l’equip local.

A la represa els nostres nois van sortir ja mes relaxats, sense nervis, i amb una pressió a dalt que asfixiava al rival, Alejo, robant una pilota a la frontal de l’àrea, marcava el 5-3 i un minut mes tard feia un golàs de falta, 5-4. Ofensivament l’equip estava bé, però defensivament costava parar els contraatacs rivals degut a moltes perdudes de pilota. El partit acabava 10-5 però en cap moment els nois van baixar els braços. Ara cal seguir treballant, es el primer partit, i espera a que arribi el cap de setmana vinent per intentar treure’s l’espineta.

L’equip tècnic, els jugadors i el club en general volem donar ànims a Ryian jugador de l’infantil que està lesionat i te per a 6 setmanes. Ànims!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: