Arenys de Munt vs Juvenil 3-1

juvVan jugar: Pol Pinyol, Andrés, José Luis, Abel Rangel, Victor Jordà, Omar, Adam, Aiax Claus, Sergio Vivas, Santi, Jona i Pol Roy(1). Entrenadors: Carlos Camacho i Adrián Bazaga

Tercer partit de pretemporada i primera derrota davant un rival de categoria que aquest any disputarà Divisió d’Honor Juvenil. El juvenil visitava Arenys amb l’objectiu de continuar agafant sensacions i una bona condició física per preparar una complicada temporada a primera. El partit va tenir una bona intensitat i els dos equips es van buidar físicament per realitzar una bona pressió defensiva que deixava poques ocasions a les porteries. La primera part va acabar 1 a 0 a favor dels locals. A la segona part, poca cosa va canviar i els dos equips buscaven tenir la pilota i tenir una bona velocitat de joc. Els locals van aprofitar un error defensiu dels nostres per marcar el segon però Pol Roy va marcar per retallar diferències però van ser els arenyencs els que van aprofitar una altre errada per marcar el tercer i definitiu gol.

Bones sensacions del juvenil que encara té molt que treballar. La propera setmana disputa un altre partit de pretemporada a la pista del Alella FS.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: