EL CIUTAT EMPATA A 4 CONTRA UN RIVAL DE CATEGORIA SUPERIOR

El Sènior A dirigit per Joan Serra va disputar el seu segon partit de la pretemporada, aquest cop el rival va ser el Montsant A equip que milita a la 3 Nacional una categoria per sobre a la del nostre equip.
El partit va estar marcat per la calor en un dels dies més calorosos que es recorden a l’Eusebi Millan.
L’encontre, va començar bé pels mataronins, ja que en poc més 1 minut, una sacada rapida de banda, de Cristian a Gigi, va fer que aquest, aconseguís un gran gol creuant totalment la pilota al segon pal.
Poc va durar l’avantatge groc i negre, ja que 1 minut després era el Montsant el que empatava el partit després d’una indecisió defensiva local.
Els següents minuts van ser molt intensos pels dos equips amb un Ciutat que pressionava el seu rival en tot moment.
Cap al final de la primera part el Montsant va aprofitar el cansament Mataroní a causa de la calor mes la suma de la càrrega dels intensos entrenaments de pretemporada per marcar 2 gols amb els quals es va acabar la primera part.
A la segona els grogs i negres van sortir a mitja pista però seguien pressionant cada pilota rival, fet que provocava alguns contraatacs dels locals, un d’aquests contraatacs va provocar un corner que va botar Gigi per Capi que marcava el 2-3.
Un altre cop per això el marcador no va tardar a canviar, ja que en una mala defensa del joc de 5 rival va provocar que el Montsant tornes a ampliar al marcador.
El partit va entrar en una fase en què cap dels 2 rivals dominava el partit i faltant 5 minuts l’equip local va tornar a pujar la pressió demostrant el bon treball realitzat aquestes setmanes i posant l’equip rival contra les cordes i provocant que es carregues de faltes i en un doble penal provocat per Guarnido, Gigi va tornar a escurçar distancies en el marcador 3-4.
Faltant 1 minut Gigi tornava a xutar un doble penal que Adri va acabar introduint a la porteria després de l’aturada del porter, posant el 4-4 final. Destacar el debut de Pol Roy del juvenil que porta tota la vida al club. Enhorabona!
Seguim treballant!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: