Primer partit de preparació del Femení a Castelldefells

20160904_114929(0)_resizedEl Sènior Femení ha començat la seva preparació de pretemporada disputant un gran partit davant el Castelldefels, equip de 2a Nacional Femenina. L’equip que només porta una setmana entrenant i amb moltes jugadores noves a la plantilla, ha realitzat un bon partit en defensa però ofensivament han de millorar molt. La primera part ha acabat 3 a 0 a favor de les de Castelldefels i la segona part un parcial de 2 a 0, que ha deixat el partit en 5 a 0 a favor de les locals. Per part del Ciutat han jugat: Marta Páez i Mireia Nedderman a al porteria, Mireia Roca, Marta Vilá, Anna Valls, Cristina Vilá, Sonia Ruiz, Nerea Rivas i Patricia. Ivo Claus, entrenador i Paco Bruguera, delegat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: