El Ciutat de Mataró visita la Ciutat Esportiva Joan Gamper

IMG_5754Bona experiència pels nostres jugadors que avui han tingut la oportunitat de jugar un partit en el Pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el juvenil del FC Barcelona. El resultat ha estat 9 a 0 a favor dels blaugrana que han demostrat el seu gran nivell tècnic i tàctic, i sobretot la seva millor preparació física. Els nostres, amb només una setmana d’entrenament, han realitzat un partit complet on s’han buidat físicament davant un gran rival. Partit que marca, l’inici de la pretemporada del nostre primer equip, que la propera setmana recuperarà la majoria dels jugadors que estaven de vacances i s’enfrontarà al Montsant el proper diumenge a l’Eusebi Millán.

Recordem els jugadors que han disputat el partit: Iván Tejedor, Carlos Guarnido, Javier Capilla, Cristian Dorado, Xavier Carbonell, Alex Álvarez, Joan C i Lluis Macias del primer equip. Carles Mesones, David Ruiz i Gerard Herrera del sènior «B», Pol Pinyol del juvenil i Sergio Vivas del cadet. Entrenador: Joan Serra. Segon Entrenador: Carlos Camacho

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: