El Sènior juga el seu primer partit de pretemporada a Can Barça

amistos-barçaAquest proper dissabte 27 d’agost, el nostre sènior «A» disputarà el seu primer partit de pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí envers el juvenil del FC Barcelona de Nacional. Partit que ha de servir per continuar amb la preparació de l’equip per afrontar l’inici de lliga. El partit es jugarà a les 12:00 i l’entrenador, Joan Serra, va presentar la llista de convocats en l’últim entrenament.

Jugadors convocats: Iván Tejedor, Pol Pinyol, Carlos Guarnido, Javier Capilla, Cristian Dorado, Lluis Macias, Alex Álvarez, Xavier Carbonell, Joan C, David Ruiz, Carles Mesones, Gerard Herrera i Sergio Vivas.

La novetat en la convocatòria son: Carles Mesones i David Ruiz, jugadors que pugen del juvenil  de la passada temporada i que jugaran en el Sènior «B» conjuntament amb Gerard Herrera que també s’incorpora aquest equip. El mister, Joan Serra, també ha convocat al porter del juvenil, Pol Pinyol i al jugador del cadet, Sergio Vivas, jugadors amb molt de futur dins del nostre club.

Sort equip!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: