Mollet «B» vs Juvenil 2-4

IMG_5282El juvenil va fer els deures i va guanyar per 2 a 4 en la pista del Mollet «B» que es jugava el descens a tercera. Els nostres tenien que guanyar i esperar el resultat del Futsal Vilassar en Montmeló. Es vam avançar en el partit amb un gol de Victor Ortiz de fort xut de jugada de banda. Gol que ens deixava en aquest moments, primers classificats de lliga. Però els de Mollet, que es jugaven molt, van empatar amb una contra però poc va durar la situació ja que primer Pol Roy amb una bona jugada individual i després David Ruiz amb molta fortuna van marcar per deixar el marcador 1 a 3 al descans.

A la segona, el partit va ser controlat en tot moment pels nostres que van demostrar la gran millora que han fet en els últims partits i van saber controlar el resultat sense donar moltes opcions al rival. Pol Roy va marcar per fer el 1 a 4 i a les acaballes del partit, els locals van marcar per tancar el marcador 2 a 4 i d’aquesta manera posar tota la pressió al Futsal Vilassar en el seu partit contra el Montmeló.

Però no va ser possible i els vilassarencs van guanyar amb claredat per 1 a 5 i d’aquesta manera es van proclamar campions de la segona divisió juvenil. Enhorabona!!! Per la nostra part, s’ha aconseguit l’objectiu d’inici de temporada que era pujar de categoria i no ha estat possible el campionat però els nostres han realitzat una gran temporada amb 57 punts, 18 partits guanyats, 3 empats i 5 derrotes. 98 gols a favor i 57 en contra. L’equip més regular de la lliga estant durant tota la temporada entre els 3 primers classificats. Bona temporada i ara a pensar en la propera temporada.

Aprofitem per donar les gràcies a totes les famílies que ens han acompanyat en tots els partits i han patit més que nosaltres. Moltes gràcies!!!

Van jugar: Andrés, Pol Pinyol, Jordà, Victor Ortiz(1), Camilo, Maru, Alexis, David(1), Duque, Pol Roy(2)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: