El juvenil aconsegueix l’ascens a Primera

IMG_5262Aquest diumenge, l’equip juvenil ha aconseguit l’ascens a primera després de guanyar per 2 a 0 al Sant Joan de Vilassar en un partit molt disputat que no s’ha decidit fins els últims minuts. Només valia la victòria per tal d’assegurar la segona plaça de lliga que dona l’ascens directe a primera divisió juvenil cara la propera temporada i continuar amb la lluita pel campionat de lliga amb el Vilassar de Mar. El campionat es decidirà en l’ultima jornada on Vilassar visita la pista del Motmelo i els nostres juguen a la pista del Mollet. Emoció fins a la última jornada però avui l’equip ja ha assolit el primer objectiu que era pujar de categoria.

El partit ha estat molt lluitat per les dues parts, encara que els visitants ja no es jugaven res. El primer gol local ha arribat en una gran contra conduïda per David Ruiz que ell mateix ha definit per baix. Abans del gol, els nostres han tingut clares ocasions a pilota parada i d’estratègia que no han sabut finalitzar. I els de Vilassar han tingut dos contra clares però s’han trobat a un gran Andrés sota els pals. A la segona, s’ha patit molt perquè els vilassanecs tenien les seves opcions i els groc-i-negres no acaben de matar el partit amb el segon gol. D’aquesta manera, han anant passant els minuts fins que Maru amb una gran jugada individual ha marcat el segon gol que donava la tranquil·litat ha falta de 6 minuts per finalitzar el partit.

Gran temporada dels nostres amb una gran regularitat. Des de la jornada 1, l’equip s’ha mantingut entre els tres primers classificats, demostrant la gran regularitat i el gran treball que han realitzat en entrenaments i partits. Però això encara no s’ha acabat i encara ens queda l’última final per tal de poder aconseguir el campionat. El partit es jugarà diumenge a les 13:15 a Mollet, rival que es jugarà el descens de categoria.

L’equip està format per: Andrés Garcia i Pol Pinyol (porters), Victor Ruiz, Victor Jordà, José Luis Gómez, Juan Camilo Gómez, Maroan Haddouchi, Carles Mesones, Pol Roy, Alexis Fernández, Victor Duque, David Ruiz, Dani Jimenez i Sergio Vivas. I no es volem oblidar de Oscar Sanz i Jonathan Fernández que ens van deixar a mitjà temporada per motius laborals i els seus entrenadors: Carlos Camacho i Adrián Bazaga

ENHORABONA PER L’ASCENS A PRIMERA!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: