IRIS CASAGEMES 4-5 SÈNIOR FEMENÍ

Les nostres campiones no paren i tot patí fins als últims minuts es va emportar els 3 punts cap a Mataró en un partit que a priori es presentava malament per les mataronines que es van presentar al camp rival amb la meitat dels seus efectius, ja que moltes de les seves integrants patien diverses baixes per diferents motius.

Les espartanes que van jugar aquest dissabte van aguantar gairebé tot el partit amb un canvi a la banqueta que era ni més ni menys que la portera Mireia Neddermann que amb una lesió en el dit va ajudar les seves companyes aquest cop com a jugadora de camp, tenint algunes opcions de marcar fins i tot.

Tot i que el primer gol el va marcar l’equip local, el joc mataroní, poc elaborat, per no patir massa sobreesforç, però efectiu, donava els seus fruits i 2 gols de Carlota i un de Montse capgiraven el marcador abans d’acabar una part on les mataronines van haver de lluitar contra unes rivals molt físiques.

A la segona part les de Mataró van poder comptar amb una altra jugadora, ja que Anna Valls va poder arribar de la feina per ajudar a les seves companyes. Però per altra banda Sara va haver de jugar pràcticament tota la segona part parant amb una mà per un fort dolor al colze.

L’equip Badaloní que va sortir encara amb més força a la segona part, va retallar distancies, en el minut 26 marcant el 2 a 3 però la mateixa força que els hi donava el gol també es convertien el faltes i fruit d’això la 6 falta local queia i Carlota va marcar el doble penal per posar el 2-4 per a les grogues i negres.

Tot i l’esforç titànic de Sara, Mireia Roca, Carlota, Sílvia, Montse, Neddermann i Valls el cansansi passava factura i les locals empataven el partit quan faltaven 4 minuts, lluny d’abaixar els braços les noies dirigides per Joan Serra van treure forces i van pressionar a les Badalonines i amb una recuperació de Sílvia a mitja pista i una paret entre Carlota i Montse feia que la primera poses els 4-5 final, tot i que l’Iris encara va tenir un doble penal faltant 15 segons pel final, que va anar al pal.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: