Cardedeu vs Juvenil 0-4

FullSizeRender (2)El juvenil continua en la lluita pel campionat i l’ascens després de guanyar amb claredat al Cardedeu a domicili en un partit que es va convertir en un tràmit des dels primers minuts. El Cardedeu, equip descendit des de la passada jornada, va sortir sense ambició i realitzant una defensa a mitjà pista i els nostres es van contagiar del joc rival amb una circulació molt lenta de pilota i amb poca profunditat. Tot i això, es va arribar moltes vegades a porteria contraria però sense encert. Mesones va aconseguir el primer amb una bona combinació i amb aquest gol, es va arribar al descans.

Al descans, es va intentar corregir errors i sobretot es va sortir amb la premissa de tenir més tranquil·litat però amb circulació més ràpida. Es va jugar molt millor i va arribar el segon a través de Alexis. Posteriorment, l’àrbitre va xiular un penal a favor que va llançar Maru però el porter local va aturar a primera instància però el rebot ho va aprofitar de nou Maru per aconseguir el tercer. En aquest moment, es va baixar la intensitat defensiva i els de Cardedeu van arribar a porteria defensada per Andrés que va realitzar un gran partit i va aconseguir mantenir, per segon partit consecutiu, la porteria a cero. Abans de finalitzar el partit, Pol Roy va marcar el quart per finiquitar un partit on no es va jugar el nostre millor futsal però on es va aconseguir tres punts importants per continuar en la lluita del campionat.

La propera setmana, els nostres es juguen l’ascens de categoria a l’Eusebi Millán davant el Sant Joan de Vilassar. Una victòria dels nostres convertiria a l’equip nou equip de Primera Divisió Juvenil a la propera temporada i es continuarà també la lluita pel títol que es decidirà en les últimes jornades.

Van jugar: Andrés, Victor, Jordà, José Luis, Maru(1), Alexis(1), Mesones(1), Dani, David i Pol Roy(1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: