Cadet vs Natació Sabadell «B» 5-3

DSC_0056
Cadet 2015/2016

Aquest dissabte a les 10.15h tenia lloc l’antepenúltim partit de lliga dels cadets al Teresa Maria Roca. Un partit en el que els grocs i negres necessitaven els 3 punts per seguir en la lluita per l’ascens.

Durant la primera part, els mataronins han sortit molt concentrats i amb una intensitat bastant alta. Tot i així, un error defensiu en els primers compassos del partit a fet que els de Sabadell es col·loquessin 0-1 a favor. Els mataronins no han baixat els braços en cap moment i han aconseguit tancar als rivals al seu camp intentant una i altre vegada aconseguir taules al marcador. Així, Abel G. Pando en una jugada des de la banda  i un xut potent a donat lloc al 1-1. El vendaval groc i negre no a parat i han seguit pressionant i ofegant al seu rival aconseguint així allunyar-se en el marcador, amb una jugada en la que Sergio ha aconseguit el 2-1 favorable al anar al descans.

Durant la segona part, en els primers minuts, Guillem Roig en la pressió ha robat la bola i a aconseguit el 3-1 pels locals. Poc després Sergio a signat el 4-1 amb un xut des de fora. Els de Sabadell han seguit lluitant i en dues faltes properes a l’àrea han aconseguit 2 gols que feien girar el marcador de nou al 4-3. Els mataronins, tot i aquest cop tant dur i la pressió que suposava estar només a un gol de diferència, han pogut continuar amb la seva intensitat i objectiu posant cada cop més contra les cordes al Sabadell. I així, novament Abel G. Pando, durant un atac de tots els que han tingut ha aconseguit el 5-3 definitiu i tres punts vitals que permeten als locals seguir en la lluita per l’ascens. Cal destacar també l’actuació dels porters Pol i Mario, que avui han fet un gran partit.

Seguim treballant, seguim sumant. Enhorabona a tots pel treball fet. Som un des de la grada fins al camp, volem agrair els ànims i el suport que hem rebut des de la grada, sense vosaltres no seria el mateix. 1,2,3 Mataró!!

GOLEJADORS: Abel G.Pando (2), Sergio (2) i Guillem R. (1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: