Mollet vs Cadet 3-6

Aquest dissabte el nostre cadet s’ha desplaçat a Mollet IMG_5184per disputar el seu partit de lliga. Aconseguint 3 punts necessaris per seguir en la lluita per l’ascens.

Durant la primera part els mataronins han sortit amb intensitat i concentració aconseguint obrir el marcador en els primers compassos del partit. Tot hi així els de Mollet no han baixat els braços i han posat un punt més aconseguint escurçar distàncies en el marcador. Els grocs i negres han seguit treballant i han posat fil a l’agulla obtenint una diferència de tres gols. Això ha fet baixar la intensitat dels mataronins i en dos errors defensius els locals han aconseguit encaixar el 3-4 amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part els dos equips han sortit amb molt de respecte i amb les piles carregades oferint ocasions tant per uns com pels altres. Arribant al minut 15 sense moviment en el marcador. Els grocs i negres han pujat la intensitat en l’últim tram obtenint així el 3-6 i els 3 punts que els permeten seguir en la lluita.

Enhorabona a tots. Seguim lluitant, seguim sumant.

1, 2, 3 Mataró!

Golejadors: Sergio (2), Oriol Roy (2), Abel Grangel (1), Adam (1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: